Gorenje SIH 2200DGT

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Моќност на грејачот: 2.200 W
Perfect Glide површина за пеглање
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење

2.050 ден

Бренд

Моќност

2200W

Моќност на грејачот: 2.200 W
Perfect Glide површина за пеглање
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално пеглање за осетливи алишта
Можност за суво пеглање
Пеглање со сува пареа
Аналогно
Индикатор на температура
Постојана пареа: 30 g/min
Ударна пареа: 90 g/min
Индикатор за ниско ниво на вода
Сад за дозирање вода
Безбедно пеглање
Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l
Должина на приклучен кабел: 2,5 m
Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm
Нето тежина на апаратот: 1,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg
Приклучна моќ: 2.200 W
Осигурувач: 16 A