GORENJE SIH1100TBT

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Моќност на грејачот: 1.100 W
Perfect Glide површина за пеглање
Можност за суво пеглање
Аналогно

1.290 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

1100 W

Моќност на грејачот: 1.100 W
Perfect Glide површина за пеглање
Можност за суво пеглање
Аналогно
Индикатор на температура
стандард
Сад за дозирање вода
Гумени ногарки за стабилност
Волумен на резервоарот за вода: 7..00 l
Должина на приклучен кабел: 190.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 8..40 × 9..30 × 17..80 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 11..60 × 11 × 19 cm
Нето тежина на апаратот: 4 kg
Бруто тежина на апаратот: 7 kg