GORENJE SIH1800BLT

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност на грејачот: 1800 W,
 • Сад за вода: 0.25 l,
 • Регулирање на температурата: Аналоген,
 • Индикатор на температура,
 • Подлога на пеглата: Perfect Glide површина за пеглање

1.790 ден

Нема на залиха

 • Моќност на грејачот:1800 W
 • Сад за вода:0.25 l
 • Нивоа на моќност:3
 • Постојана пареа:25
 • Ударна пареа (g/min):80

Управување

 • Регулирање на температурата:Аналоген
 • Индикатор за работење:Портокалова
 • Индикатор на температура
 • Индикатор за ниско ниво на вода

Карактеристики

 • Подлога на пеглата:Perfect Glide површина за пеглање
 • Систем против создавање на бигор
 • Систем против капење
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта
 • Суво пеглање
 • Пеглање со сува пареа
 • Функција прскање
 • Вртење на приклучниот кабел:360 °
 • Отвор со капак: Стандардна

Сигурност

 • Автоматско исклучување
 • Сигурносен систем:Слободна

Додатоци

 • Сад за дозирање вода

Технички податоци

 • Должина на приклучен кабел:1900 mm
 • Ширина:111 mm
 • Висина:136 mm
 • Длабочина:270 mm
 • Ширина на спакуван производ:120 mm
 • Висина на спакуван производ:153 mm
 • Длабочина на спакуван производ:300 mm
 • Нето тежина на апаратот:1 kg
 • Бруто тежина на апаратот:1.2 kg
Категорија:
Бренд

Моќност

1800W