GORENJE SIH3000RBC

Gorenje

 • Моќност на грејачот: 3000 W
 • Постојана пареа: 40 g/min
 • Ударна пареа: 105 g/min

3.190 ден

 • Моќност на грејачот: 3000 W
 • Систем против создавање на бигор
 • Систем против прокапување
 • Функција самочистење
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта
 • Можност за суво пеглање
 • Пеглање со сува пареа
 • Аналогно
 • Индикатор на температура
 • Постојана пареа: 40 g/min
 • Ударна пареа: 105 g/min
 • Функција прскање
 • Индикатор за ниско ниво на вода
 • Практичен, широк отвор со капак
 • Сад за дозирање вода
 • Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
 • Независна тројна заштита
 • Безбедно пеглање
 • Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l
 • Должина на приклучен кабел: 2,5 m
 • Димензии (ШxВxД): 12,8 × 15 × 31 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 15 × 16,9 × 32,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
 • Приклучна моќ:3000 W
Категорија:
Бренд

Моќност

3000W