-10%
, ,

Gorenje Simplicity Set BOS6727SYB+ ECT643SYB

Gorenje

BOS6727SYB

  • Енергетска класа: А
  • Боја: Црна

ECT643SYB

  • Црна
  • 4+2 зони

35.590 ден 39.480 ден

Електрична рерна BOS6727SYB

Основни информации

Gorenje Simplicity Collection 2.2
Енергетска класа :A
Боја :Црна
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Матерјал на внатрешноста на рерната: ECO Email (рерна и плехови)
Шарка на вратата : SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
HomeMade Plus облик на рерната

Ефикасност

Употреблив волумен на рерната
77 l
Максимална температура на рерната
300 °C
Максимална површина на тавата за печење
1360 cm²

Управување

Тајмер :Механички тајмер
Облик на копчињата :Push pull копчиња

Начини на загревање

Брзо загревање (FastPreheat)
Кружен грејач со пареа
Долен грејач со кружен грејач и вентилатор
Голем инфра грејач со вентилатор
Печење на топол воздух (AirFry)
Долен и горен грејач со пареа
Горен и долен грејач со вентилатор
Голем инфра грејач
GentleBake
Одмрзнување (Defrost)
Чистење со AquaClean функција

Карактеристики

Осветлување на рерната – Горе
Рамна површина на вратата од рерната – Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
Горен грејач – Не
Совршен грил (PerfectGril) -Да
ExtraSteam -Да
SuperSize -Да

Опрема

Водилки за тави -1x жичани водилки
Плехови -Длабока емајлирана тава за печење
Плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната -1
Сонда за месо (MeatProbe) -Не

Сигурност

Врата
Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
Температура на вратата на рерната
Compact Door
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Да
Вентилатор за ладење
Динамичко ладење на фурната – DC

Технички податоци

Потрошувачка на електрична енергија (Вентилаторска)
0.821 kWh
Приклучна моќ
3.5 kW
Ширина
595 mm
Висина
595 mm
Длабочина
564 mm
Ширина на просторот за монтажа макс.
564 mm
Ширина на просторот за монтажа мин.
560 mm
Висина на просторот за монтажа макс.
600 mm
Висина на просторот за монтажа мин.
590 mm
Длабочина на просторот за монтажа мин.
550 mm
Ширина на спакуван производ
620 mm
Висина на спакуван производ
660 mm
Длабочина на спакуван производ
675 mm
Бруто тежина на апаратот
29.9 kg
Нето тежина на апаратот
27.9 kg

+

Стаклокерамичка плоча ECT643SYB

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
FishZone
4 HiLight зони за готвење
лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 7.000 W

Бренд