, ,

GORENJE SVC216FMLW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Со сад за прашина
  • За суво чистење
  • Безжична употреба на батерии
  • Приклучна моќ:135 W

9.990 ден

Со сад за прашина
За суво чистење
Пластично
Батерии
Ефикасност:
Број на батерии :6 pcs
Трајност на батеријата:45 min
Волумен на садот за прашина:0.5 l
Време на полнење:6 h

Управување:

Управувачка локација
Контрола на апаратот
Регулирање на моќноста:Рачно
Контролно светло за полнење на батерија
Индикатор за наполнета батерија
Безжична употреба
LED Осветлување
Начин на чување :Исправено

Опрема:

Број на додатоци :2 pcs
Четка
Електрична турбо четка
Ногарки
Гумирани тркалца
Број на тркала:4 pcs
ХЕПА филтер
1 ХЕПА филтер

Технички податоци:

Бучност:78 dB(A)
Номинална моќност:21.6 V
Ширина:250 mm
Висина:1110 mm
Длабочина:220 mm
Ширина на спакуван производ:336 mm
Висина на спакуван производ:740 mm
Длабочина на спакуван производ:132 mm
Нето тежина на апаратот:2.5 kg
Бруто тежина на апаратот:4.5 kg
Приклучна моќ:135 W
Моќност

135 W

Бренд

Боја

Бела