,

Gorenje T 800 ORAW


Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Ладни страни
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Голема
Должина на приклучен кабел: 80.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 30 × 20 × 17 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34..20 × 24 × 21 cm
Нето тежина на апаратот: 15 kg
Бруто тежина на апаратот: 2 kg
Приклучна моќ: 800 W

3.590 ден

Автоматско исклучување
Функција загревање
Функција за одмрзнување
Број на степени на загревање: 6
Автоматско исфрлање
High-lift исфрлање на лебчето
Двострано потпекување
Подгревање на леб
Голема
Вклучување со притискање на копче
Ниво на запеченост
Бела
Копче за исфрлање на тостот
Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување

Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Ладни страни
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Голема
Должина на приклучен кабел: 80.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 30 × 20 × 17 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34..20 × 24 × 21 cm
Нето тежина на апаратот: 15 kg
Бруто тежина на апаратот: 2 kg
Приклучна моќ: 800 W