-12%
,

Gorenje T 850 WE


Нето тежина на апаратот: 1,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
Приклучна моќ: 850 W

1.750 ден 1.990 ден

Функција загревање
Функција за одмрзнување
Број на степени на загревање: 7
Автоматско исфрлање
Двострано потпекување
Подгревање на леб
Вклучување со притискање на копче
Термостат
Ниво на запеченост
Контрола на потпекување
Портокалова
Копче за исфрлање на тостот
Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување
Простор за сместување на кабелот
Пластични ногарки
Ладни страни
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Должина на приклучен кабел: 82.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 30..70 × 18 × 16..70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34..20 × 19..60 × 16..40 cm
Нето тежина на апаратот: 1,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg