-6%
,

Gorenje TCM330W

Gorenje

  • Големина на садот: 0,33 l
  • Заштита од прегревање
  • Ротација 360°
  • Лесно чистење

1.490 ден 1.590 ден

Бренд

Големина на садот: 0,33 l
Ротација 360°
Лесно чистење
On/Off Копче
Црвен индикатор за работа
Гумени ногарки за стабилност
Основа
Заштита од прегревање
Сигурносен систем
Боја: БЕЛА
Должина на приклучен кабел: 0,8 m
Димензии (ШxВxД): 26 × 19 × 14,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 28,5 × 18,2 × 14 cm
Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 1 kg
Приклучна моќ: 550 W