-10%
,

Gorenje TEG 10 O

Gorenje

Волумен: 9,8 l
Начин на монтажа: Надпултна монтажа
Димензии (ШxВxД): 31 × 45,4 × 26,5 cm

4.490 ден 4.990 ден

Бренд

Волумен на бојлер

9.8 l

Начин на монтажа

Енергетска класа: А
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,3 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,46 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: e
Функција EcoSmart: 0
Волумен: 9,8 l
Начин на монтажа: Надпултна монтажа
Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
Материјал на котелот: Пластика
Регулација на температурата: Електромеханичка
Температурен опсег: 15-75 °C
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Степен на заштита од влага: IP 24
Број на грејачи: 1
Приклучна моќност: 2.000 W
Приклучна моќ(V): 230 V
Номинален напон: 8,7 A
Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 0,4 kWh/24
Димензии (ШxВxД): 31 × 45,4 × 26,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32 × 50 × 27,5 cm
Нето тежина на апаратот: 4,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 5 kg
Осигурувач: 10 A