-11%
,

Gorenje TEG 5 O

Gorenje

Волумен: 5,5 l
Начин на монтажа: Надпултна монтажа
Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39 × 21,3 cm

4.190 ден 4.690 ден

Бренд

Волумен на бојлер

5.5 L

Начин на монтажа

Тип: Без притисок
Деклариран профил за употреба: XXS
Енергетска класа: А
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,2 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,48 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: e
Функција EcoSmart: 0
Волумен: 5,5 l
Број на одводни места: 1
Начин на монтажа: Надпултна монтажа
Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
Материјал на котелот: Пластика
Регулација на температурата: Електромеханичка
Температурен опсег: 15-75 °C
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Степен на заштита од влага: IP 24
Број на грејачи: 1
Приклучна моќност: 2.000 W
Приклучна моќ(V): 230 V
Номинален напон: 8,7 A
Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 0,32 kWh/24
Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39 × 21,3 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21,5 × 42,5 × 26,5 cm
Нето тежина на апаратот: 3,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 4 kg
Осигурувач: 10 A