,

Gorenje TG2000LCB


Моќност на грејачот: 2.000 W
Нето тежина на апаратот: 3,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg
Приклучна моќ: 1.800 W

4.850 ден

Променливи двострани плочи
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Плочи обложени со тефлон од двете страни
Конвенционален грејач
Големина на плочата XXXL
Прилагодување на висината
Опција за одржување на температура
Број на нивоа на печење: 5
Отворена скара
Индикатор за температура
Регулирање на температурата
Црвен индикатор за работа
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Одводен канал за истекување на маслото
Сад за маснотии
Моќност на грејачот: 2.000 W
Куќиште: Пластика + метал
Должина на приклучен кабел: 1,2 m
Димензии (ШxВxД): 49 × 9 × 32,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 51,5 × 10,8 × 35,3 cm
Нето тежина на апаратот: 3,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg
Приклучна моќ: 1.800 W

Променливи двострани плочи
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Плочи обложени со тефлон од двете страни
Конвенционален грејач
Големина на плочата XXXL
Прилагодување на висината
Опција за одржување на температура
Број на нивоа на печење: 5
Отворена скара
Индикатор за температура
Регулирање на температурата
Црвен индикатор за работа
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Одводен канал за истекување на маслото
Сад за маснотии
Моќност на грејачот: 2.000 W
Куќиште: Пластика + метал
Должина на приклучен кабел: 1,2 m
Димензии (ШxВxД): 49 × 9 × 32,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 51,5 × 10,8 × 35,3 cm
Нето тежина на апаратот: 3,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg
Приклучна моќ: 1.800 W