-9%
, ,

GORENJE TG50NG

Gorenje

 • Волумен: 47,5 l
 • Број на одводни места: 2 или повеќе
 • Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
 • Работен притисок: 6 bar
 • Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
 • Заштитна анода : Магнезиум
 • Регулација на температурата: Електромеханичка
 • Заштита од замрзнување: Да
 • Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
 • Број на грејачи: 1
 • Приклучна моќност: 2.000 W
 • Номинален напон: 8,7 A
 • Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 1,32 kWh/24
 • Димензии (ШxВxД): 45,4 × 56,1 × 46,1 cm
 • Нето тежина на апаратот: 16,5 kg

8.190 ден 8.990 ден

Бренд

Волумен на бојлер

50l

 • Деклариран профил за употреба: М
 • Енергетска класа: C
 • Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 %
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,69 kWh
 • Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
 • Функција EcoSmart: 0
 • Волумен: 47,5 l
 • Број на одводни места: 2 или повеќе
 • Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
 • Работен притисок: 6 bar
 • Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
 • Заштитна анода : Магнезиум
 • Регулација на температурата: Електромеханичка
 • Заштита од замрзнување: Да
 • Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
 • Број на грејачи: 1
 • Приклучна моќност: 2.000 W
 • Номинален напон: 8,7 A
 • Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 1,32 kWh/24
 • Димензии (ШxВxД): 45,4 × 56,1 × 46,1 cm
 • Нето тежина на апаратот: 16,5 kg
 • Осигурувач: 10 A
 • 5 години гаранција на казан 2 години на електроника