,

GORENJE TGRK80RNG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Волумен: 71.3 L
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Димензии (ШxВxД): 45,4 × 79 × 46,1 cm

11.690 ден

 • Тип: Бојлер под притисок
 • Деклариран профил за употреба: М
 • Енергетска класа: C
 • Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 %
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh
 • Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
 • Функција EcoSmart: 0
 • Волумен: 71,3 l
 • Број на одводни места: 2 или повеќе
 • Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
 • Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
 • Приклучок за изменувач на топлина: G 3/4
 • Работен притисок: 6 bar
 • Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
 • Заштитна анода: Магнезиум
 • Регулација на температурата: Електромеханичка
 • Термометар: Биметален
 • Заштита од замрзнување: Да
 • Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
 • Површина на топлотниот изменувач: 0,25 m2
 • Максимален притисок: 6 bar
 • Максимална температура: 85 °C
 • Број на грејачи: 1
 • Приклучна моќност: 2.000 W
 • Приклучна моќ(V): 230 V
 • Номинален напон: 8,7 A
 • Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 1,32 kWh/24
 • Димензии (ШxВxД): 45,4 × 79 × 46,1 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,8 × 80 × 49,8 cm
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Волумен на бојлер

80l