, ,

GORENJE TH60E3X

Gorenje

 • Влечна сила: 350 m³/h
 • Димензии Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm
 • Боја : Инокс
 •  Енергетска класа: C

5.490 ден

Вграден кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: C
Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс
Енергетска класа на осветлувањето: A
Енергетска класа на филтерот за маснотии: B
Енергетска класа на проток на воздух: E
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 180 m³/h
Пречник на одводното црево: 15 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
150 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
240 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
350 m³/h
Механичко управување
Управување: Преклопник
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 1
Моќност на осветлување: 2,1 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
Јаглен филтер: H10883187
Број на филтри: 2
Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор
Број на мотори: 1
Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
Висина: 170 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 48,4 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66,2 × 24,5 × 37 cm
Нето тежина на апаратот: 6,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 8 kg
Приклучна моќ: 110 W
Осигурувач: 10 A

Бренд

Ширина

60cm

 • Вграден кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: C
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс
  Енергетска класа на осветлувањето: A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: B
  Енергетска класа на проток на воздух: E
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 180 m³/h
  Пречник на одводното црево: 15 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  150 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  240 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  350 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Преклопник
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 1
  Моќност на осветлување: 2,1 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
  Јаглен филтер: H10883187
  Број на филтри: 2
  Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор
  Број на мотори: 1
  Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
  Висина: 170 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 48,4 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66,2 × 24,5 × 37 cm
  Нето тежина на апаратот: 6,8 kg
  Бруто тежина на апаратот: 8 kg
  Приклучна моќ: 110 W
  Осигурувач: 10 A