, ,

GORENJE TH62E4BG

Gorenje

 • Влечна сила 450 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm
 • Боја : Црна

6.990 ден

 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: C
 • Боја на куќиште/декоративен оџак: Црна
 • Енергетска класа на осветлувањето: A
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: B
 • Енергетска класа на проток на воздух: D
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h
 • Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 190 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 15 cm
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 220 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 330 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 450 m³/h
 • Механичко управување
 • Управување: Копче
 • Број на степени на вентилаторот: 3
 • Копче за уклучување/исклучување на светлото
 • Осветлување: 2
 • Моќност на осветлување: 4,4 W
 • Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
 • Јаглен филтер: H10883187
 • Број на филтри: 2
 • Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор
 • Број на мотори: 1
 • Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW
 • Висина: 170 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 64,8 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66,2 × 24,5 × 37 cm
 • Нето тежина на апаратот: 7,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,3 kg
 • Приклучна моќ: 135 W
Бренд

Ширина

60cm