,

GORENJE VB12/55

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Хигиенско чување
  • Број на веќички :30 pcs
  • Ширина на фолијата :120 mm
  • Должина на фолијата :550 mm

590 ден

  • Хигиенско чување
  • Број на веќички :30 pcs
  • Ширина на фолијата :120 mm
  • Должина на фолијата :550 mm
Бренд