,

GORENJE VB28/300

Gorenje

Должина на фолијата: 3.000 mm
Број на веќички: 3
Ширина на фолијата: 280 mm

690 ден

Бренд

Број на веќички: 3
Должина на фолијата: 3.000 mm
Ширина на фолијата: 280 mm
Моделна ознака: 312795
Димензии (ШxВxД): 17 × 5,8 × 28,8 cm
Нето тежина на апаратот: 0,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 0,7 kg