-14%
, ,

GORENJE VC1801SFABKR

Gorenje

 • S FORCEAIR
 • Максимална моќност на моторот: 1.800 W
 • Моќ на всисување: 220 W
 • Димензии (ШxВxД): 43,7 × 28,7 × 30 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 56,5 × 32 × 32,5 cm

4.990 ден 5.790 ден

 • S FORCEAIR
 • Максимална моќност на моторот: 1.800 W
 • Моќ на всисување: 220 W
 • Пластичен сад
 • Универзална четка
 • Проток на воздух: 23 L/s
 • Волумен на садот за прашина: 3 l
 • Дијаметар на цевката: 32 mm
 • Должина на телескопската цевка: 86 cm
 • Материјал на цевката: Метал
 • 2 хепа филтри
 • Управувачка локација: Контрола на апаратот
 • Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
 • Намотување на кабелот
 • Голем досег (кабел, црево и цевка): 8 m
 • Исправено или хоризонтално
 • Додаток за оставање на цевката
 • Број на тркала: 3
 • Гумирани тркалца
 • Четка
 • Додаток
 • За суво чистење
 • Тип на цевка: Телескопска
 • Боја: Црна
 • Должина на приклучен кабел: 6,0 m
 • Бучност: 78 dB(A)re1pW
 • Максимална моќност на моторот: 1.800 W
 • Димензии (ШxВxД): 43,7 × 28,7 × 30 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 56,5 × 32 × 32,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 6,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 7,9 kg
 • Приклучна моќ: 1.600 W
Бренд

Моќност

1800W

Боја

Црна

тип на правосмукалка