, ,

GORENJE VC1411CXW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Максимална моќност на моторот: 1.400 W
Моќ на всисување: 275 W
вреќичката: 2 l
кабел: 5,0 m

3.690 ден

Бренд

Моќност

1400W

Боја

Бела

тип на правосмукалка

COMPACT XS
Максимална моќност на моторот: 1.400 W
Моќ на всисување: 275 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 1
Универзална четка
Проток на воздух: 299 L/s
Волумен на вреќичката: 2 l
Тип на цевка: Лесна за составување
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 880 cm
Материјал на цевката: Пластика
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за полна вреќичка
Хартиени вреќи за прашина: 1
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 15 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Бела
Должина на приклучен кабел: 500.0.0 m
Бучност: 82 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 1.400 W
Димензии (ШxВxД): 35 × 21..50 × 26 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 26 × 28..50 cm
Нето тежина на апаратот: 33 kg
Бруто тежина на апаратот: 55 kg
Приклучна моќ: 1.200 W