-8%
, ,

GORENJE VC1601BUWD

Gorenje

 • Максимална моќност на моторот: 1600 W
 • Mоќност на батерија: 3.400 mAh

6.090 ден 6.590 ден

 • Тип на правосмукалка
 • Со вреќичка или сад за прашина
 • Вид на правосмукалка:За суво и мокро чистење
 • Материјал на куќиште:Пластично
 • Боја:Сино
 • Тип на цевка:Лесна за составување
 • Материјал на цевката:Пластика

Ефикасност

 • Моќност на моторот (max):1600 W
 • Моќ на всисување:300 W
 • Проток на воздух:36
 • Волумен на садот за прашина:10 l
 • Волумен на вреќичката:5 l

Управување

 • Управувачка локација:Контрола на апаратот
 • Регулирање на моќноста:Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
 • Мек старт на моторот (SoftStart)

Карактеристики

 • Издувување на воздух
 • Начин на чување:Исправено
 • Мотор By pass

Опрема

 • Број на додатоци:1 pcs
 • Четка:Универзална четка
 • Ногарки:Пластични тркалца
 • Број на тркала:4 pcs
 • Приклучниот кабел:Не
 • Додаток за оставање на цевката:Да
 • ХЕПА филтер:1 ХЕПА филтер

Додатоци

 • Вреќички:Да
 • Број на вклучени микрофибер врекички:1 pcs

Технички податоци

 • Дијаметар на цевката:32 mm
 • Должина на телескопската цевка:860 mm
 • Голем досег (кабел, црево и цевка):12 m
 • Бучност:78 dB(A)
 • Ширина:350 mm
 • Висина:500 mm
 • Длабочина:370 mm
 • Ширина на спакуван производ:360 mm
 • Висина на спакуван производ:530 mm
 • Длабочина на спакуван производ:370 mm
 • Нето тежина на апаратот:5.5 kg
 • Бруто тежина на апаратот:8.2 kg
 • Приклучна моќ:1400 W
Бренд

Моќност

1600W

Боја

Сина

тип на правосмукалка