-8%
, ,

GORENJE VC1821PSWBU

Gorenje

  • Максимална моќност на моторот: 1800 W
  • Моќ на всисување: 360 W
  • Вреќичката: 3 l
  • Кабел: 5,0 m

4.690 ден 5.090 ден

Максимална моќност на моторот:1800 W
Моќ на всисување: 360 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 1
Универзална четка
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 800 cm
Материјал на цевката: Метал
1 Хепа филтер
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот
SoftStart тивко палење на моторот
Хартиени вреќи за прашина: 1
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевкатаБрој на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Бела
Должина на приклучен кабел: 5000 mm
Бучност: 83 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот:1800 W
Димензии (ШxВxД): 44 × 30..50 × 24..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 3.05 × 24.5 cm
Нето тежина на апаратот: 4.9 kg
Бруто тежина на апаратот: 7.2 kg
Приклучна моќ: 1800 W

Бренд

Моќност

1800W

Боја

Бела, Сива

тип на правосмукалка