-5%
, ,

GORENJE VC2021PSBKBU

Gorenje

  • Максимална моќност на моторот: 2000 W
  • Моќ на всисување: 390 W
  • вреќичката: 3 l
  • кабел: 5,0 m

5.290 ден 5.590 ден

Бренд

Моќност

2000 w

Боја

Сина, Црна

тип на правосмукалка

POWER SLIDE

Максимална моќност на моторот: 2.000 W

Моќ на всисување: 390 W

Со вреќичка

За суво чистење

Број на додатоци: 1

Универзална четка

Проток на воздух: 39 L/s

Волумен на вреќичката: 3 l

Тип на цевка: Телескопска

Дијаметар на цевката: 32 mm

Должина на телескопската цевка: 800 cm

Материјал на цевката: Метал

1 Хепа филтер

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот

SoftStart тивко палење на моторот

Индикатор за полна вреќичка

Хартиени вреќи за прашина: 1

Број на текстилни вреќички: 1

Додатоци: 1

Намотување на кабелот

Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m

Исправено или хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 3

Гумирани тркалца

Боја: Црна

Должина на приклучен кабел: 500.0.0 m

Бучност: 83 dB(A)re1pW

Максимална моќност на моторот: 2.000 W

Димензии (ШxВxД): 44 × 30..50 × 24..50 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36..50 × 29 cm

Нето тежина на апаратот: 64 kg

Бруто тежина на апаратот: 74 kg

Приклучна моќ: 1.800 W