, ,

GORENJE VC2303SPRCY

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Максимална моќност на моторот: 2.300 W
Моќ на всисување: 400 W
Волумен на садот за прашина: 1,7 l

7.490 ден

SUPRA POWER
Максимална моќност на моторот: 2.300 W
Моќ на всисување: 400 W
Пластичен сад
Број на додатоци: 3
Турбо четка
Универзална четка
Проток на воздух: 40 L/s
Волумен на садот за прашина: 1,7 l
Дијаметар на цевката: 35 mm
Должина на телескопската цевка: 92 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за празнење на садот за прашина
Додатоци: 3
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
За суво чистење
Тип на цевка: Телескопска
Бучност: 84 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.300 W
Димензии (ШxВxД): 42 × 28 × 29,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53,5 × 31,5 × 37 cm
Нето тежина на апаратот: 7,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,4 kg
Приклучна моќ: 2.000 W

Бренд

Моќност

2300W

Боја

Црвена

тип на правосмукалка

SUPRA POWER
Максимална моќност на моторот: 2.300 W
Моќ на всисување: 400 W
Пластичен сад
Број на додатоци: 3
Турбо четка
Универзална четка
Проток на воздух: 40 L/s
Волумен на садот за прашина: 1,7 l
Дијаметар на цевката: 35 mm
Должина на телескопската цевка: 92 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за празнење на садот за прашина
Додатоци: 3
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
За суво чистење
Тип на цевка: Телескопска
Бучност: 84 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.300 W
Димензии (ШxВxД): 42 × 28 × 29,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53,5 × 31,5 × 37 cm
Нето тежина на апаратот: 7,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,4 kg