-7%
, ,

GORENJE VC2421ECW

Gorenje

  • Максимална моќност на моторот: 2.400 W
  • Моќ на всисување: 500 W
  • вреќичката: 3 l
  • кабел: 7,0 m

6.990 ден 7.490 ден

Бренд

Моќност

2400W

Боја

Бела

тип на правосмукалка

EVO CONTROL
Максимална моќност на моторот: 2.400 W
Моќ на всисување: 500 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 3
Универзална четка
Проток на воздух: 43 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Должина на телескопската цевка: 90 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
1 Хепа филтер
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за полна вреќичка
Хартиени вреќи за прашина: 2
Платнена вреќичка: 1
Додатоци: 3
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 4
Гумирани тркалца
Боја: Бела
Должина на приклучен кабел: 7,0 m
Бучност: 75 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.400 W
Димензии (ШxВxД): 46 × 24 × 30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 55,5 × 31 × 33,5 cm
Нето тежина на апаратот: 5,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,5 kg
Приклучна моќ: 2.200 W