-40%

Gorenje VCA3235EXB

Gorenje

 • 3 во 1 четка за правосмукалка
 • Дијаметар 32
 • Дијаметар 35 мм
 • Димензии (ШxВxД): 4 × 78 × 14 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21 × 43 × 6 cm
 • Нето тежина на апаратот: 0,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 0,5 kg

590 ден 990 ден

 • 3 во 1 четка за правосмукалка
 • Дијаметар 32
 • Дијаметар 35 мм
 • Димензии (ШxВxД): 4 × 78 × 14 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21 × 43 × 6 cm
 • Нето тежина на апаратот: 0,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 0,5 kg
Категорија:
Бренд