Gorenje VCA3235PHB

Gorenje

 • Четка за миленици
 • Дијаметар 32
 • Дијаметар 35 мм
 • Димензии (ШxВxД): 13 × 5,5 × 15 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16 × 6 cm
 • Нето тежина на апаратот: 0,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 0,2 kg

500 ден

 • Четка за миленици
 • Дијаметар 32
 • Дијаметар 35 мм
 • Димензии (ШxВxД): 13 × 5,5 × 15 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16 × 6 cm
 • Нето тежина на апаратот: 0,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 0,2 kg
Категорија:
Бренд