,

GORENJE VS120W

Gorenje

  • Лепач на кеси
  • Моќност:240 W
  • Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar
  • Должина на приклучниот кабел: 300 mm

3.990 ден

Бренд

Лепење
Вакумирање
Електронско управување
Тајмер
Бела
Прегледен ЛЕД дисплеј
Контролна сијаличка
Компактна големина
10 кеси во прилог
Број на кеси во пакувањето: 10
Додаток за сад за вакумирање
Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Куќиште: Пластично
Должина на приклучниот кабел: 300 mm
Извлекување на воздух: 9 L/min
Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar
Моќност: 120 W
Димензии (ШxВxД): 38 × 5,9 × 15,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,5 × 21 × 7,5 cm
Нето тежина на апаратот: 1,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
Приклучна моќ: 120 W