,

Gorenje WCM 702PW


Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg
Приклучна моќ: 700 W

2.990 ден

Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Плоча за вафли, Плоча за мафини
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Сигурносно затварање
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Должина на приклучен кабел: 70.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 29..40 × 20..10 × 22..70 cm
Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg
Приклучна моќ: 700 W