, ,

GORENJE WHC929E4X

Gorenje

 • Влечна сила: 450 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 16,6 × 45 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Инокс

10.390 ден

 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: B
 • Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
 • Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
 • Енергетска класа на осветлувањето: A
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: B
 • Енергетска класа на проток на воздух: C
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h
 • Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 305 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 15 cm
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  242 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  354 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  450 m³/h
 • Механичко управување
 • Управување: Копче
 • Број на степени на вентилаторот: 3
 • Тип на осветлување: LED
 • Копче за уклучување/исклучување на светлото
 • Осветлување: 1
 • Моќност на осветлување: 2 W
 • Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
 • Број на филтри: 2
 • Филтер за маснотии кој се мие
 • Tип на мотор: Кондензаторски мотор
 • Број на мотори: 1
 • Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
 • Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
 • Висина: 166 mm
 • Минимална висина на декоративниот оџак: 330 mm
 • Максимална висина на декоративниот оџак: 630 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 38,2 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 90 × 16,6 × 49 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 95 × 25 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 8,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 11 kg
 • Приклучна моќ: 112 W
Бренд

Ширина

90cm