,

GORENJE WHI643ORAB

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Максимален проток на воздух: 740 m³/h
 • Управување: Контроли на допир
 • Максимална бучавост: 65dB(A)re1pW
 • Енергетска класа: B
 • Gorenje  Essential линија
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 42,5 × 47 cm

26.990 ден

 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: B
 • Енергетска класа на осветлувањето: B
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: A
 • Енергетска класа на проток на воздух: B
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 570 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 15 cm
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  342 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  570 m³/h
 • Автоматска работа на вентилаторот (AdaptTech)
 • Електронско управување
 • Управување: Контроли на допир
 • Тајмер
 • Број на степени на вентилаторот: 3
 • Константна вентилација (ReFresh функција)
 • Тип на осветлување: LED
 • Намалување на интензитетот на осветлувањето (Dimmer функција)
 • Осветлување: 2
 • Моќност на осветлување: 8 W
 • Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) – извлекување: 740 m³/h
 • Периметрично вовлекување на воздухот
 • Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
 • Индикатор за замастен филтер за маснотии
 • Јаглен филтер: 180177
 • Број на филтри: 1
 • Код на рециркулирачкиот сет: 683037
 • Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор
 • Број на мотори: 1
 • Број на PowerBoost функции: 2
 • Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
 • Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
 • Висина: 425 mm
 • Минимална висина на декоративниот оџак: 420 mm
 • Максимална висина на декоративниот оџак: 620 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 60,6 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 42,5 × 47 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70,5 × 52 × 56,2 cm
 • Нето тежина на апаратот: 26 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 30 kg
 • Приклучна моќ: 284 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Ширина

60cm