-3%
,

GORENJE WHI649EXBG

Gorenje

 • Максимален проток на воздух: 608 m³/h
 • Управување: Контроли на допир
 • Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW
 • Енергетска класа: B
 • Gorenje  Essential линија
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 38 × 33,5 cm

14.490 ден 14.990 ден

 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: B
 • Енергетска класа на осветлувањето: A
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
 • Енергетска класа на проток на воздух: B
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 608 m³/h
 • Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 374 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 15 c
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 367 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 447 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 608 m³/h
 • Електронско управување
 • Управување: Контроли на допир
 • Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: ЛЕД лента
 • Копче за уклучување/исклучување на светлото
 • Осветлување: 1
 • Моќност на осветлување: 3 W
 • Висина: 380 mm
 • Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
 • Јаглен филтер: 808996
 • Код на рециркулирачкиот сет: 735631
 • Број на мотори: 1
 • Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
 • Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW
 • Минимална висина на декоративниот оџак: 575 mm
 • Максимална висина на декоративниот оџак: 705 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 59,2 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 38 × 33,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 54,5 × 39,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 12,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 15,8 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,63 W

 

Бренд

Ширина

60cm