,

GORENJE WHU629ES/S

Gorenje

 • Влечна сила 200 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 59,6 × 12,5 × 46,8 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Сива

3.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Аспиратор за под елемент
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: B
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
  Енергетска класа на осветлувањето: B
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
  Енергетска класа на проток на воздух: E
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 200 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 60 m³/h
  Пречник на одводното црево: 120 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  108 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  159 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  200 m³/h
  Механичко управување
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 1
  Моќност на осветлување: 4 W
  Филтер за маснотии: Синтетички филтер за маснотии (не се мие)
  Јаглен филтер: 784407
  Филтер за маснотии кој се мие
  Број на мотори: 1
  Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW
  Висина: 125 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 291 kWh
  Димензии (ШxВxД): 59..60 × 12..50 × 46..80 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64..60 × 17..80 × 52..40 cm
  Нето тежина на апаратот: 48 kg
  Бруто тежина на апаратот: 549 kg
  Приклучна моќ: 49 W
  Осигурувач: 10 A