,

GORENJE WHU629EW/S

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Влечна сила 200 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 59,6 × 12,5 × 46,8 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Бела

3.990 ден

 • Аспиратор за под елемент
 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: B
 • Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
 • Боја на куќиште/декоративен оџак: Бела
 • Енергетска класа на осветлувањето: B
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
 • Енергетска класа на проток на воздух: E
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 200 m³/h
 • Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 60 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 12 cm
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  108 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  159 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  200 m³/h
 • Механичко управување
 • Број на степени на вентилаторот: 3
 • Копче за уклучување/исклучување на светлото
 • Осветлување: 1
 • Моќност на осветлување: 4 W
 • Филтер за маснотии: Синтетички филтер за маснотии (не се мие)
 • Јаглен филтер: 784407
 • Број на филтри: 1
 • Филтер за маснотии кој се мие
 • Број на мотори: 1
 • Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW
 • Висина: 125 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 29,1 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 59,6 × 12,5 × 46,8 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,6 × 17,8 × 52,4 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 5,49 kg
 • Приклучна моќ: 49 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Ширина

60cm