,

Gorenje HS90BG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Дополнителна нега со јонизатор
Кабел кој се ротира 360°
Подвижни плочки
Материјал на плочките: керамички плочки
Должина на плочките: 90 mm
Куќиште: Пластично
Приклучна моќ: 43 W
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 180.0.0 m

1.690 ден

Бренд

Боја

Сина

Дополнителна нега со јонизатор
Moжност за закачување
Кабел кој се ротира 360°
Подвижни плочки
Материјал на плочките: керамички плочки
Должина на плочките: 90 mm
Едноставна механичка контрола
Заклучување
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Приклучна моќ: 43 W
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 180.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 31 × 7..50 × 3..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31..70 × 8 × 6 c