,

GRUNDIG HD 7082

Grundig
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2300 W
 • DC мотор
 • Број на брзини:2
 • Температури:3
 • Јонизација
 • Функција за ладно дување
 • Керамички грејач
 • Отстранлива решетка за довод на воздух

1.690 ден

 • Моќност:2300 W
 • DC мотор
 • Број на брзини:2
 • Температури:3
 • Јонизација
 • Функција за ладно дување
 • Керамички грејач
 • Отстранлива решетка за довод на воздух
Бренд