-13%
,

GRUNDIG HD3700 B

Grundig

 

 • Керамичка заштита на греачот
 • Моќност:1800W
 • 2 брзини
 • 3 температури
 • Копче за ладен воздух
 • Должина на кабел: 1.8m

1.300 ден 1.490 ден

Бренд

Боја

Црна

 • Керамичка заштита на греачот
 • Моќност:1800W
 • 2 брзини, 3 температури
 • Копче за ладен воздух
 • Должина на кабел: 1.8m