,

GRUNDIG WK5040

Grundig

  • Моќност:3000W
  • Капацитет:1,7L
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од прегревање
  • Филтер за прочистување

2.050 ден

Бренд

Моќност

3000W

  • Моќност:3000W
  • Капацитет:1,7L
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од прегревање
  • Филтер за прочистување