, ,

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 1.5M EP-H822

Elektra

  • Должина: 1,5m
  • ЕП-Х822 1,4V
  • Плетен кабел
  • 3D поддршка 1080P

159 ден

  • Должина: 1,5m
  • ЕП-Х822 1,4V
  • Плетен кабел
  • 3D поддршка 1080P
Бренд