-10%
,

Hisense CA35YR03G /W Easy Smart

Hisense
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4200 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3400 W/3800 W
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃

25.990 ден 28.990 ден

Hisense CA35YR03
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4200 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3400 W/3800 W
 • Влезна моќност ладење:1140 W
 • Влезна моќност греење:1050 W
 • Проток на воздух:550.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица:39/37/34/32/30/24 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 52 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:7.1 kg
 • Маса надворешна единица:22 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Автоматско работење
  • Турбо функција
  • Заштита од ладен воздух
  • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  • Wi-Fi управување: Подготвен
  • Филтер со активен јаглен
  • Заштита од замрзнување
  • Тајмер 24h
  • Вентилирање – проветрување
   • Опсег на поставување на температура: 16-30
  • Компактен дизајн
  • Копче за рачно управување
  • Меморија на позицијата на насочувачите
  • Двоен одвод на кондензатот: Лево или десно
  • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
  • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
  • Далечински управувач како собен термостат
  • Скриен ЛЕД дисплеј
  • Затемнување на екран
  • Само-дијагностика
  • Автоматски внатрешен вентилатор
  • Приклучна моќ(V): 220-240 V
  • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Димензии надв. Единица:660×483×240 mm
 • Димензии внат. Единица:790×255×200 mm
 • Гаранција:2 години целосна гаранција + 3 години на компресор
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW