,

Hisense CA50XS1AG /AW Easy Smart

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6000 W
 • Макс. капацитет на греење:6250 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W
 • Работна температура:од -20℃  до 43 ℃

42.990 ден

Hisense CA50XS1A
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6000 W
 • Макс. капацитет на греење:6250 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W
 • Влезна моќност ладење:1540 W
 • Влезна моќност греење:1550 W
 • Проток на воздух:880.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:2.0 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица:44/42/40/37/36/31 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 53 db
 • Работна температура:од -20℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:10 kg
 • Маса надворешна единица:34 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Автоматско работење
  • Турбо функција
  • Заштита од ладен воздух
  • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  • Wi-Fi управување: Подготвен
  • Филтер со активен јаглен
  • Заштита од замрзнување
  • Тајмер 24h
  • Вентилирање – проветрување
  • Опсег на поставување на температура: 16-30
  • Компактен дизајн
  • Копче за рачно управување
  • Меморија на позицијата на насочувачите
  • Двоен одвод на кондензатот: Лево или десно
  • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
  • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
  • Далечински управувач како собен термостат
  • Скриен ЛЕД дисплеј
  • Затемнување на екран
  • Само-дијагностика
  • Автоматски внатрешен вентилатор
  • Приклучна моќ(V): 220-240 V
  • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Димензии надв. Единица:810×585×280 mm
 • Димензии внат. Единица:890×300×220 mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5 kw