-18%
,

Hisense KB35YR3EG /EW Wings Pro

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4200 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3400 W/3800 W
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃

26.990 ден 32.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4200 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3400 W/3800 W
 • Влезна моќност ладење:1140 W
 • Влезна моќност греење:1050 W
 • Проток на воздух:550.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица:39/37/34/32/30/24 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 52 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:7.7 kg
 • Маса надворешна единица:22 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Wi-Fi управување
  • Hi-nano Генератор
  • Греач на надворешна единица
  • Ноќен режим на работа – Night mode
  • Автоматско работење
  • Турбо функција
  • Заштита од ладен воздух
  • Опсег на поставување на температура: 16-30
  • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
  • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
  • Скриен ЛЕД дисплеј
  • Затемнување на екран
  • Само-дијагностика
  • Автоматски внатрешен вентилатор
  • Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
  • Заштита од замрзнување
  • Функција за отстранување на влага
   Вентилирање – проветрување
   Тајмер 24h
 • Димензии надв. Единица:660×483×240 mm
 • Димензии внат. Единица:833×256×203 mm
 • Гаранција:2 години целосна гаранција + 3 години на компресор
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW