,

Hisense KB70BT1EG /EW Wings Pro

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
 • Макс.капацитет на ладење:7200 W
 • Макс.капацитет на греење:7300 W
 • Просечна моќност:6500/7100 W
 • Работна температура:од -20   до 43

60.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:7200 W
 • Максимален капацитет на греење:7300 W
 • Просечна моќност:6500/7100 W
 • Влезна моќност ладење:2060 W
 • Влезна моќност греење:2150 W
 • Проток на воздух:1100 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.20 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица: 45/42/40/38/35/32 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 55 db
 • Работна температура:од -20   до 43
 • Маса внатрешна единица:11 kg
 • Маса надворешна единица:42 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:4 во 1 филтер – витамин ц, катехин, сребрени јони, хепа, активен јаглен
 • Димензии надв. Единица:860 x 667 x 310 mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW