, ,

VIVAX HOME CHO-60BI100T B

Vivax

 • Влечна сила 281 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 52,5 × 20,3 × 27,5 cm
 • Боја : Црна

4.490 ден

 • Интегриран аспиратор во елемент
 • Мотор: 100 w
 • Проток на воздух: 281m3/h
 • Ниво на бучава: 60-70 db
 • Брзини: 3
 • Филтри:2х алуминиумски
 • Светло: LED 2X1w
 • Боја: црна
Бренд

Ширина

52.5 cm