, ,

JETAIR VIERA GR/A/72

Jetair

 • Влечна сила 550m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 53,5 × 20 × 30 cm
 • Боја : Инокс

6.590 ден

 • Боја: Инокс
 • Вграден аспиратор
 • Ширина 53,5 см
 • Висина 20 см
 • Длабина 30 см
 • Контрола 3S механички копчиња (LUX)
 • 3 брзини
 • Осветлување Led 2X3 W
 • Излез за црево 120 mm
 • Влечна сила 550 м3/h
 • Бучност 45-54 db(A)
 • Потрошувачка 81 W
 • Вклучени филтри за маснотија
 • Можност за поставување на филтри со активен јаглен
 • Гаранција 2 години
Бренд

Ширина

54cm