,

KENWOOD HB 713

Kenwood

  • Моќност на моторот (max):700 W
  • 2 години гаранција

3.790 ден

Бренд

Моќност

700 W

Боја : бела
Моќност на моторот (max): 700 W
Капацитет на садот за мешање: 0,7
Материјал : Пластика
Сецко
Нелизгачка подлога
Сад за матење од пластика