-7%
,

KONCAR EGV 80 C2TA

Koncar

Моќност – 2000 W
Напон – 230 V
Време на загревање – 1,8 h

6.990 ден 7.490 ден

Бренд

Волумен на бојлер

80l

Волумен – 80 lit.
Монтирање на ѕид
Тежина на празен бојлер – 29 kg
Тежина на полн бојлер – 109 kg
Приклучок за водна мрежа – G 1/2
Работен притисок – 6 bar.
Максимална температура – 85 C
Котел од емајлиран челичен лим
Степен на заштита – Mg анода
Индикатор за работа
Заштита од влага – IP 24
Изолација – 22 mm