-16%
, ,

KONCAR H1A 48 112.BFN

Koncar

 • Нето капацитет: 110 L
 • Димензии: 82x48x50cm
 •  Енергетска класа: А

8.990 ден 10.690 ден

Бренд

Ширина

50cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A

 • Фрижидер со една врата
 • Бела боја
 • Вкупна корисна запремина 110 л
 • Енергетска класа: А
 • 1 сад за зеленчук
 • 3 стаклени полици
 • Димензии (VxŠxD): 82 x 48 x 50 см
 • Држач за шишиња
 • Ниво на бучава: 43 dB (A)
 • Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 113
 • Електрична енергија: 0,39
 • Еколошки гас : R600a
 • Прилагодливи ногарки
 • Отварање на вратата  преместива
 • Регулација на температурата
 • 1 компресор