-7%
, ,

KONCAR HL1A 54 262.BFN

Koncar

 • Нето капацитет: 216L(171L/42L)
 • Димензии: 144x54x57cm
 • Енергетска класа: N

12.490 ден 13.490 ден

 • Вкупен корисен волумен: 216 l
 • Ладилник: 171 l
 • Замрзнувач: 42 l
 • Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm
 • Автоматско одмрзнување на ладилникот
 • Рачно одмрзнување на замрзнувачот
 • Регулатор за температура
 • Внатрешно осветлување
 • 4 стаклени полици во ладилникот подесиви по висина
 • 1 жичана полица во замрзнувачот
 • 1 сад за зеленчук
 • 2 сада за мраз
 • Лопатка за мраз
 • Подесиви ногарки по висина
 • Разладно средство: R600a
 • Капацитет на замрзнување: 2 kg/24h
 • Енергетска класа: N
 • Напон: 220-240 V~
 • Енергетска класа: A+ (F по стандарди на ЕУ)
 • Потрошувачка kWh/год: 212
 • Време на раст на температура: 12 h
 • Бучност: 41 dB(A)
 • Потрошувачка kWh/24h: 0,58
 • Гаранција 3 години
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm, од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

N