-12%
, ,

KONCAR KONCAR H1A 542653BF

Koncar

 • Нето капацитет: 255 L
 • Димензии: 145,5/54/59,5cm
 • Енергетска класа: F
 • Ниво на бучава: 41dB

14.990 ден 16.990 ден

 • Боја: Бела
 • Вкупен употреблив волумен: 255 l
 • Висина/ Ширина/ Длабочина: 145,5/54/59,5 см
 • Одмрзнување: автоматско
 • Регулирање на температурата: +
 • Внатрешно осветлување: +
 • Стаклени полици во фрижидер: 5
 • Сад за зеленчук: 1
 • Нозе за израмнување: +
 • Променлива насока на отворање на вратата: +
 • Ладилно средство: R600a
 • Количина на течноста за ладење: 0,032 кг
 • Климатска класа: Н
 • Број на компресори: 1
 • Напон: 220-240 V~
 • Струја: 0,55 А
 • Класа на енергетска ефикасност: F
 • Потрошувачка на енергија kWh/година: 132
 • Нето волумен за сместување волумен на преградата за свежа храна (5°C): 255 l
 • Ниво на бучава: 41 dB
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,365
 • Димензии на пакуваниот производ: 151/58/63 cm
 • Тежина на уредот нето/бруто: 44,2/47,88 kg
 • Гаранција 3 години
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

F